Hem
Om Mig
Projekt
Utställningar
Beställningar
Kontakt
Länkar

Välkommen till min sida!
Jag heter Eva Wärme och jag är handvävare. Jag tar emot beställningar och väver upp produkter efter kundens önskemål eller efter egen design. Jag inriktar mig främst på inredningstextilier som mattor, möbeltyger, dukar, handdukar, gardiner, plädar m.m. Jag väver även beklädnadstyger, halsdukar av olika slag och kyrkliga textilier. Jag gör också analyser av gamla textilier för att väva upp ett nytt tyg så likt det gamla som möjligt.

Jag är utbildad på Stockholms Folkhögskola, under 1 år, och därefter till yrkesvävare på Yrkesvävarlinjen i Upplands Väsby, under 2 år. Jag har deltagit i olika uställningar t.ex. på sollentunamässan och på biblioteket och Konsthallen i Upplands Väsby. I samband med olika projekt, tillsammans med Stockholms Handvävarförening, har jag även deltagit i utställningar på Svensk Hemslöjd i Stockholm och på Skansen.

Titta in under flikarna på min produktion och hör sedan av dig med dina önskemål om färger och mönster, trasmatta eller löpare eller varför inte lite udda textila utmaningar. Jag är öppen för förslag.